Ha arribat el dia en què podem compartir-vos aquesta guia participativa, on apareixen tots els recursos d’ajuda que hem localitzat en els diferents territoris de la província d’Alacant. Aquest llistat no és precís i no pretén excloure al teixit associatiu ja existent. És un instrument permeable, viu i dinàmic obert a la participació de tota la ciutadania, amb l’actualització de les vostres propostes i aportacions. Si coneixeu més recursos i iniciatives a les vostres localitats poseu-vos en contacte amb nosaltres i els incorporem. Si no encontreu el recurs que necessiteu ens ho dieu i el busquem juntes. Contacte: coopenf@gmail.comActualment estem confeccionant un mapa participatiu transmèdia on apareguen tots aqueixos recursos que estem compilant. Moltes gràcies, entre totes les persones juntes podem travessar aquesta crisi de salut, social i econòmica de la manera més sostenible possible. https://www.papelesdeenfermeria.com/el-grupo-de-cooperacion-al-desarrollo-del-colegio-edita-la-guia-de-recursos-y-ayuda-voluntariado-en-la-covid-19/